NAŠE AKCE

Řada skvělých akcí, slev a exkluzivních produktů čeká jen na vás. Přijďte a vyberte si!

NAŠE PRODUKTY

Kvalitní produkty, privátní značky a výrobky lokálních dodavatelů. To vše seženete v PENNY!

PENNY KARTA

Vše, co potřebujete vědět k PENNY kartě a naší mobilní aplikaci PENNY.

NAŠE KAMPANĚ

Sbírejte body za nákupy a pořiďte si příbory VIVO od Villeroy & Boch již od 29,90 Kč.

PENNY KOUTEK

Omezujeme plýtvání potravinami a přinášíme vám nápady, jak se také zapojit. Inspirujte se našimi tipy a recepty.

NAŠE AKCE

Řada skvělých akcí, slev a exkluzivních produktů čeká jen na vás. Přijďte a vyberte si!

NAŠE PRODUKTY

Kvalitní produkty, privátní značky a výrobky lokálních dodavatelů. To vše seženete v PENNY!

PENNY KARTA

Vše, co potřebujete vědět k PENNY kartě a naší mobilní aplikaci PENNY.

NAŠE KAMPANĚ

Sbírejte body za nákupy a pořiďte si příbory VIVO od Villeroy & Boch již od 29,90 Kč.

PENNY KOUTEK

Omezujeme plýtvání potravinami a přinášíme vám nápady, jak se také zapojit. Inspirujte se našimi tipy a recepty.

Domů
/ S PENNY u stolu

 casopis

 casopis

Jarní vydání S PENNY právě vychází

Společně s příchodem jara jsme pro vás připravili nové vydání našeho časopisu S PENNY u stolu. Jelikož k jaru patří Velikonoce, čeká vás spousta zajímavostí o vejcích. Například co má vliv na jejich kvalitu anebo jestli je větší vejce lepší než to malé. Navíc jsme pro vás připravili 25 skvělých receptů, jak si je doma nasladko nebo naslano připravit. V časopise najdete také tradiční recept na mazanec, který patří mezi jedna z nejstarších českých obřadních jídel, a samozřejmě i na další pečivo spojené s jarními svátky.

 

Prozradíme vám, co mají lidé ze středních Čech na talíři nejraději, která zelenina nás na jaře zaručeně probudí nebo jak využít špenát v originálních receptech. A samozřejmě nebude chybět ani oblíbená křížovka. Určitě je na co se těšit!

 

Časopis S PENNY u stolu si můžete v našich prodejnách koupit s PENNY kartou jen za 1 Kč. Cena časopisu bez PENNY karty je 19,90 Kč. 

 penny casopis

Jarní vydání S PENNY právě vychází

Jarní vydání S PENNY právě vychází

Společně s příchodem jara jsme pro vás připravili nové vydání našeho časopisu S PENNY u stolu. Jelikož k jaru patří Velikonoce, čeká vás spousta zajímavostí o vejcích. Například co má vliv na jejich kvalitu anebo jestli je větší vejce lepší než to malé. Navíc jsme pro vás připravili 25 skvělých receptů, jak si je doma nasladko nebo naslano připravit. V časopise najdete také tradiční recept na mazanec, který patří mezi jedna z nejstarších českých obřadních jídel, a samozřejmě i na další pečivo spojené s jarními svátky.

 

Prozradíme vám, co mají lidé ze středních Čech na talíři nejraději, která zelenina nás na jaře zaručeně probudí nebo jak využít špenát v originálních receptech. A samozřejmě nebude chybět ani oblíbená křížovka. Určitě je na co se těšit!

 

Časopis S PENNY u stolu si můžete v našich prodejnách koupit s PENNY kartou jen za 1 Kč. Cena časopisu bez PENNY karty je 19,90 Kč. 

 penny casopis

Jarní salát s jahodami

Vyzkoušejte náš recept na dokonalý jarní salát, ve kterém se snoubí sladké, šťavnaté jahody, výrazná chuť kozího sýru a svěžest salátových listů.  

 

4-6 PORCÍ | PŘÍPRAVA: 25 MINUT

2 hrsti mandlí, nakrájených na plátky

300 g směsi salátových listů

400 g jahod OD ČESKÝCH FARMÁŘŮ, omytých a nakrájených

100 g čerstvého kozího sýru, rozdrobeného

120 ml olivového oleje SAN FABIO

5 lžic citronové štávy

2 lžíce medu

sůl PENNY a pepř

1 lžicka máku (nemusí být)

 

Troubu předehřejte na 180 °C. Mandle nasypte na plech vyložený pečicím papírem a 5–7 minut je pečte dozlatova. Promíchejte suroviny na zálivku. Salátové listy, jahody, mandle a kozí sýr dejte do mísy, zalijte zálivkou a zlehka promíchejte. Podle chuti přidejte sůl, pepř a mák, podávejte.

 

Dobrou chuť!

recept

Jarní salát s jahodami

Jarní salát s jahodami

Vyzkoušejte náš recept na dokonalý jarní salát, ve kterém se snoubí sladké, šťavnaté jahody, výrazná chuť kozího sýru a svěžest salátových listů.  

 

4-6 PORCÍ | PŘÍPRAVA: 25 MINUT

2 hrsti mandlí, nakrájených na plátky

300 g směsi salátových listů

400 g jahod OD ČESKÝCH FARMÁŘŮ, omytých a nakrájených

100 g čerstvého kozího sýru, rozdrobeného

120 ml olivového oleje SAN FABIO

5 lžic citronové štávy

2 lžíce medu

sůl PENNY a pepř

1 lžicka máku (nemusí být)

 

Troubu předehřejte na 180 °C. Mandle nasypte na plech vyložený pečicím papírem a 5–7 minut je pečte dozlatova. Promíchejte suroviny na zálivku. Salátové listy, jahody, mandle a kozí sýr dejte do mísy, zalijte zálivkou a zlehka promíchejte. Podle chuti přidejte sůl, pepř a mák, podávejte.

 

Dobrou chuť!

recept

Osobní údaje, které nám sdělíte spolu s tajenkou, použijeme jen za tím účelem, abychom vás mohli kontaktovat, pokud vyhrajete. Tím, že se soutěže zúčastníte, vyslovujete souhlas s pravidly soutěže a se zpracováním osobních údajů podle těchto pravidel.

20181212