3. PENNY Divočina

PENNY OPANUJÍ ZVÍŘÁTKA Z DIVOČINY

Praha, 13. duben 2023

PENNY v rámci své nové věrnostní akce nabízí osm plyšových zvířátek pocházejících z volné přírody celého světa. Děti tak mohou mít doma divoké zvířátko z daleké Afriky, Ameriky, Kanady nebo Asie. Ty mohou zákazníci pořídit svým dětem se slevou 75 % od 13. dubna až do poloviny června.

Lev, Zebra, Plameňák, Koala, Sova, Opička, Lenochod a Krokodýl, těchto 8 zvířátek z divočiny je součástí jedinečné kolekce, kterou si mohou zákazníci zakoupit v některé z prodejen PENNY. „Víme, že jsou zvířátka u dětí velmi oblíbená. V minulosti jsme dětem nabídli například zvířátka z českého venkova, z prehistorie i včely a další broučky, a teď jsme si pro ně připravili zvířátka z divoké přírody. Věříme, že je nejen potěší, ale že se ve své dětské zvídavosti budou i zajímat o to, jak žijí a dozví se tak něco i o jejich životě. Radost není jediným naším cílem, chceme, aby se děti o těchto zvířátkách i něco dozvěděly,“ okomentoval volbu plyšáků Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu PENNY.

V rámci věrnostní akce stačí nakoupit v PENNY a za každých 200 korun nákupu v PENNY obdrží zákazník 1 bod. Za 10 bodů nasbíraných ve sběratelské kartičce pak bude možné zakoupit vybraného plyšáka za zvýhodněnou cenu 89,90 Kč. Lze jej, samozřejmě, pořídit i bez bodů, a to za plnou cenu 359,90 korun. Tato věrnostní akce potrvá od 13. dubna do 7. června a body bude možné uplatnit o týden déle, tedy až do 14. června. Akce platí do vyprodání zásob v jednotlivých prodejnách PENNY po celé republice.

Podrobná pravidla na www.penny.cz.