3. Není nad to se dobře vyspat

NENÍ NAD TO SE DOBŘE VYSPAT

Praha, 20. 10 2021

Kvalitní spánek je základem naší pohody. Vždyť prospíme třetinu našeho života. Proto je důležité nejen, jak spíme, ale i v čem spíme. PENNY nyní až do konce roku nabízí ve své věrnostní akci exkluzivní kolekci polštářů, peřin a dek NATURTEX.

„Připravili jsme akci, která tu ještě nebyla. Přikrývky i polštáře NATURTEX mají unikátní antibakteriální úpravu, která zajišťuje spánek v čistším, a tedy zdravějším prostředí. Kolekce zároveň zahrnuje i výrobky z paměťové pěny pro správnou oporu páteře. Věřím, že si vybere každý, protože jsme nezapomněli ani na děti, a pro některé to může být i hezký vánoční dárek, neboť naše akce poběží až do konce roku,“ říká Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu PENNY.

Unikátní technologie

Výrobky NATURTEX jsou ošetřeny unikátní technologií BI-OME, která ničí mikroorganismy a brání jejich vzniku a množení, snižuje množství roztočů a zajišťuje tak antialergický účinek. Přitom tyto vlastnosti nesnižuje ani opakované praní. V rámci věrnostní akce PENNY nabídne celkem 11 druhů výrobků od polštářů, a to i těch z paměťové pěny, praktických peřin pro letní i zimní období, až po svrchní matraci z paměťové pěny či přehoz na dvoulůžko. Kolekce obsahuje i peřiny do dětských postýlek a také dětské deky s plyšovými hračkami.

Slevy až 80 %

Akce NATURTEX začíná na všech prodejnách PENNY ve čtvrtek 21. října a potrvá až do 5. ledna 2022. Získané body pak bude možné uplatnit ještě o týden déle. Slevy získá zákazník za každých 10 bodů ve své sběratelské kartičce, přičemž 1 bod dostane za každých 200 korun nákupu v PENNY, a další lze získat nákupem partnerských výrobků z aktuálního letáku. Jednotlivé produkty NATURTEX je možné pořídit i bez bodů, a to za plnou cenu. Akce platí až do vyprodání zásob v jednotlivých prodejnách PENNY po celé republice.