3. Zlín má nové PENNY

ZLÍN MÁ NOVÉ PENNY

Praha, 9. prosinec 2021

Na tř. 3. května ve Zlíně Malenovicích otevřelo PENNY svoji letos již šestou zcela novou prodejnu. Ta vyrostla nedaleko místní železniční zastávky a obyvatelům Malenovic tak umožní nakoupit si například cestou od vlaku domů.

Nejnovější prodejna PENNY má prodejní plochu 831 metrů a zákazníkům je k dispozici 68 parkovacích míst. „Stejně jako u všech našich nových prodejen, i v Malenovicích jsme kladli důraz na příjemné a pohodlné nakupování. Jedná se o standardní prodejnu v konceptu Markthalle tak, jak jsou naši zákazníci zvyklí. Je to další moderní ekologická prodejna, která díky větší prosklené ploše působí vzdušně a prostorně a nabízí příjemné nákupní prostředí. Stejně jako u všech nových a modernizovaných prodejen, i tady se zákazníci mohou těšit na plně zakryté pečivo, což zvyšuje hygienu prodeje, nebo na širší prostornější uličky. Věříme, že si sem lidé najdou cestu a ocení naše standardy a širokou nabídku českých produktů,“ řekl při otevření nové prodejny Mathias Mentrop, jednatel PENNY. Nová prodejna bude mít otevřeno každý den od 7 do 20 hodin a zákazníkům je k dispozici i řeznictví, kde si zákazníci budou moci nakoupit u firmy Makovec maso uzeniny.

Od počátku se z nejnovějších prodejen mohli radovat lidé v Dobrovici, v Jilemnici, ve Volarech, v Počátkách a Jindřichově Hradci. Do konce roku se pak dočkají lidé v Praze Ládví nebo v Karviné.