Počet porcí remove add .1 kgčerveného zelí, nakrouhaného na jemné plátky2 lžíce nastrouhaného křenu1 jablko, oloupané, zbavené jádřince, nakrájené na plátky10 gmořské soliPřipravte si
1Krok 1Nakrouhané zelí bez košťálu, nastrouhaný křen a jablka osolte a velmi důkladně promíchejte a mačkejte.2Krok 2Zelí nechte odležet, dokud nepustí dost šťávy.3Krok 3Pak je napěchujte do kvašáčku nebo sklenic a stlačte tak, aby zelí bylo ponořené. Správně kyselé bude asi za 2 týdny.4Krok 4Pak zelí přendejte do sklenice a uložte v lednici. Vydrží měsíc.
access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bombajský bramborový salátKategorieSalátPřílohyVegetariánské
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborový salát s vejci a řapíkatým celeremKategorieSalát
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Červená čočka a kariKategorieVegetariánskéPřílohy
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Český bramborový salátKategoriePřílohySalátVegetariánské
access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Jablečné čatníKategoriePřílohyomáčkyMartin Škoda
access_time15 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Jahodový melounový salátKategorieSalát
access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Karamelizované pečené zelíKategoriePřílohyVegetariánské
access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Kořeněný švestkový kompotKategorieSladkéPřílohy
access_time15 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Kuskusový salátKategorieSalátPřílohy