Počet porcí remove add .1 kgčerveného zelí, nakrouhaného na jemné plátky2 lžíce nastrouhaného křenu1 jablko, oloupané, zbavené jádřince, nakrájené na plátky10 gmořské soliPřipravte si
1accessibility.recipes.cookingstepNakrouhané zelí bez košťálu, nastrouhaný křen a jablka osolte a velmi důkladně promíchejte a mačkejte.2accessibility.recipes.cookingstepZelí nechte odležet, dokud nepustí dost šťávy.3accessibility.recipes.cookingstepPak je napěchujte do kvašáčku nebo sklenic a stlačte tak, aby zelí bylo ponořené. Správně kyselé bude asi za 2 týdny.4accessibility.recipes.cookingstepPak zelí přendejte do sklenice a uložte v lednici. Vydrží měsíc.
access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bombajský bramborový salátKategorieSalátPřílohyVegetariánské
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborový salát s vejci a řapíkatým celeremKategorieSalát
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Červená čočka a kariKategorieVegetariánskéPřílohy
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Český bramborový salátKategoriePřílohySalátVegetariánské
access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Jablečné čatníKategoriePřílohyomáčkyMartin Škoda
access_time15 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Jahodový melounový salátKategorieSalát
access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Karamelizované pečené zelíKategoriePřílohyVegetariánské
access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Kořeněný švestkový kompotKategorieSladkéPřílohy
access_time15 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Kuskusový salátKategorieSalátPřílohy