3. V PENNY hře ještě hrajeme o ceny v hodnotě 5 miliónů

V PENNY HŘE JEŠTĚ HRAJEME O CENY V HODNOTĚ 5 MILIÓNŮ

Praha, 17. srpen 2021

Ceny za bezmála 1,5 miliónu korun už vyhráli zákazníci PENNY během prvních 14 dnů letošní letní PENNY HRY. Čtyři šťastlivci pak vyhráli jedno z 10 elektrokol. Až do konce srpna jsou pak ve hře ceny za dalších 5 miliónů!

V rámci oblíbené hry pro věrné zákazníky nabízí PENNY až do konce srpna prostřednictvím svého mobilního telefonu celkem 10 elektrokol, přes 400 000 korun mohou získat v dárkových kartách a ve hře je také více než 200 000 produktů a věcných cen ze sortimentu PENNY!

Kdo si chce PENNY hru zahrát, musí mít mobilní telefon s internetovým připojením, spustit hru na www.pennyhra.cz, zaregistrovat se svým číslem mobilního telefonu a v rámci hry vytočit tři stejné symboly. Z jednoho telefonního čísla lze hrát 1x denně o výhru v podobě produktů ze sortimentu PENNY nebo o dárkové karty v hodnotě 100 Kč či 500 korun.

Ti, kteří navíc zadají číslo své digitální PENNY karty, hrají až 2x denně PRÉMIOVOU HRU a mají tak šanci na výhru jednoho z 10 elektrokol či dárkové karty v hodnotě 10 000 Kč na nákup v PENNY.

Penny hru je možné hrát každý den v období od 29. 7. 2021 do 1. 9. 2021. Více informací a pravidla soutěže naleznete na www.penny.cz .

Jak získat digitální PENNY kartu? Není nic jednoduššího než si ji zřídit on-line. Více informací najdete zde: https://www.penny.cz/moje-penny