Počet porcí
.
Na dort
- 180 mlřepkového oleje
 - 90 gjogurtu řeckého typu
 - 2vejce
 - 300 gkrupicového cukru
 - 0.5lžíce vanilkového cukru
 - 270 mlpodmáslí
 - 360 ghladké mouky
 - 0.5lžičky jedlé sody
 - 0.5lžičky kypřicího prášku do pečiva
 - špetka soli
 - 3lžíce jahodového džemu
 - med na pokapání
 - 230 gjahod, nakrájených na plátky + další jahody na ozdobu
 - čerstvé heřmánkové květy na ozdobu (nemusí být)
 
Na heřmánkový krém
- 450 mlsmetany ke šlehání
 - 6sáčků heřmánkového čaje
 - 230 gčerstvého smetanového sýra, např. Lučiny
 - 40 gmoučkového cukru
 










