Formu na biskupský chlebíček vyložte potravinářskou fólií.
2
Rozmixujte jahody se 4 lžícemi jogurtu, směs vlijte na dno formy a dejte na 15 minut do mrazáku. Stejným způsobem zpracujte banánovou, malinovou a ostružinovou vrstvu, každou nechte vždy 15 minut zatuhnout v mrazáku.
3
Nakonec nechte dort v mrazáku aspoň 4 hodiny. Pak nakrájejte a ozdobte ovocem.
Ingredience
Počet porcí
.
250 g
jahod
16
lžic bílého jogurtu
250 g
banánů
250 g
malin
250 g
ostružin
ovoce na ozdobu
Příprava
1
Formu na biskupský chlebíček vyložte potravinářskou fólií.
2
Rozmixujte jahody se 4 lžícemi jogurtu, směs vlijte na dno formy a dejte na 15 minut do mrazáku. Stejným způsobem zpracujte banánovou, malinovou a ostružinovou vrstvu, každou nechte vždy 15 minut zatuhnout v mrazáku.
3
Nakonec nechte dort v mrazáku aspoň 4 hodiny. Pak nakrájejte a ozdobte ovocem.