Počet porcí remove add .500 gsedmikráskových květů bez stonků1 lpřevařené horké vody1 citron, nakrájený na plátky750 gkrupicového cukruPřipravte si
1Propláchněte květy ve vodě, dejte do mísy, zalijte horkou vodou, přidejte na plátky nakrájený citron a nechte 24 hodin louhovat.2Druhý den přeceďte vodu ze sedmikrásek přes plátýnko do hrnce, přidejte cukr a vařte na mírném plameni, až se cukr rozpustí a sirup začne houstnout.3Hotový sirup naplňte do čistých vyvařených lahví. 4Zavíčkujte a na 10 minut otočte dnem vzhůru.
access_time15 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Džus s vodkouKategorieNápojeZmrzlina
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Kokosovo-grapefruitový punčKategorieNápoje
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ovocný sekt na špejliKategorieNápojeSladké
access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Pampeliškovy sirupKategorieSladkéNápoje
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Pampelišková limonádaKategorieNápoje