Počet porcí remove add .300 gzlatého třtinového cukru200 mlvody1 lžíce mletého zázvoru1 svitek skořice + na ozdobu jedlé zlaté třpytky (nemusí být)Připravte si
1Cukr, 200 ml vody a zázvor dejte do kastrůlku.2Přidejte skořicovou tyčinku a přiveďte k mírnému varu. Vařte 5 minut, až se cukr rozpustí, pak vmíchejte trochu jedlých zlatých třpytek.3Nalijte do 500ml sterilizované lahve.4Chcete-li lahev ozdobit jako dárek, přivažte skořicovou tyčinku kolem hrdla hezkou stuhou. Sirup vydrží až 1 rok.
access_time15 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Džus s vodkouKategorieNápojeZmrzlina
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Kokosovo-grapefruitový punčKategorieNápoje
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ovocný sekt na špejliKategorieNápojeSladké
access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Pampeliškovy sirupKategorieSladkéNápoje
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Pampelišková limonádaKategorieNápoje