Počet porcí remove add .1 balenígnocchů sůl3 lžícemásla4 stroužků česneku, nakrájených na plátky300 gčerstvého listového špenátu150 mlsmetany na vaření2 lžícenastrouhaného sýra čerstvé oregano na ozdobuPřipravte si
1Gnocchi uvařte podle návodu na obalu.2V pánvi rozehřejte máslo a opečte na něm nakrájený česnek. Přidejte listový špenát a nechte ho zavadnout.3Promíchejte, osolte a zalijte smetanou na vaření. Nechte zhoustnout, dosolte, přimíchejte strouhaný sýr a spojte s noky. Ozdobte lístky oregana.
access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Americké palačinkyKategorieHlavní chodyZákusky
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramboráky s houbamiKategorieVegetariánskéHlavní chody
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborová frittata s jarní cibulkouKategorieHlavní chodyVegetariánské
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborová lepenice se slaninouKategorieHlavní chodyKonec plýtvání
access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborová litina s houbami a sušenými švestkamiKategorieMartin ŠkodaKonec plýtváníHlavní chody
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Brambory zapečené s celeremKategorieVegetariánskéHlavní chodyKonec plýtvání
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burger s koprovou pomazánkouKategorieHlavní chody
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Buřtguláš bez moukyKategorieHlavní chodyMartin Škoda
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bylinková omeletaKategorieVegetariánskéHlavní chody
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Čevapčiči s ajvaremKategorieHlavní chody