Počet porcí remove add . Suroviny na základní recept +130 gšpaldové mouky1 lžička mleté skořice1 jablko, nakrájené na kousky javorový sirup na ozdobuPřipravte si
1Nahraďte polovinu mouky ze základního receptu moukou špaldovou. Vmíchejte skořici, přidejte ocet a pokračujte podle základního receptu až do bodu 4.2Rozdělte na lívance v pánvi jablko, opékejte asi 3 minuty z každé strany. Lívance podávejte pokapané javorovým sirupem.
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Avokádová topinka s kukuřicíKategoriePředkrm
access_time12 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bazalkový lavašKategorieSvačinyPředkrm
access_time85 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborový věnec s bylinkamiKategorieSvačinyPředkrmVegetariánské
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cizrnové kuličkyKategorieVegetariánskéPředkrmSvačiny
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cuketové placičky s kukuřicíKategorieVegetariánskéPředkrmSvačiny
access_time15 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Jogurtové sušenky s koprem a rozmarýnemKategoriePředkrmSvačiny
access_time1000 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Kapary z pampeliškových a sedmikráskových poupatKategoriePředkrm
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Kopřivové bramborákyKategorieVegetariánskéPředkrmHlavní chody
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Křehký jablečný koláč se sýrem a klobáskouKategorieMartin ŠkodaSvačinyPředkrm
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Muffiny ze sekanéKategorieSvačinyHlavní chodyPředkrm