Počet porcí remove add .50 gpampeliškových a sedmikráskových poupat, uzavřených jablečného octa špetka soli1 bobkový list, nasekanýPřipravte si
1Poupata opláchněte ve studené vodě a nechte okapat.2V rendlíku přiveďte k varu ocet se solí a bobkovým listem. Vhoďte poupata a krátce povařte.3Přelijte do zavařovací sklenice, tekutina by měla sahat až po okraj. Uzavřete a nechte 1 týden stát na chladném a tmavém místě.
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Avokádová topinka s kukuřicíKategoriePředkrm
access_time12 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bazalkový lavašKategorieSvačinyPředkrm
access_time85 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborový věnec s bylinkamiKategorieSvačinyPředkrmVegetariánské
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cizrnové kuličkyKategorieVegetariánskéPředkrmSvačiny
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cuketové placičky s kukuřicíKategorieVegetariánskéPředkrmSvačiny
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Jablečné lívance se skořicíKategoriePředkrm
access_time15 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Jogurtové sušenky s koprem a rozmarýnemKategoriePředkrmSvačiny
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Kopřivové bramborákyKategorieVegetariánskéPředkrmHlavní chody
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Křehký jablečný koláč se sýrem a klobáskouKategorieMartin ŠkodaSvačinyPředkrm
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Muffiny ze sekanéKategorieSvačinyHlavní chodyPředkrm