Počet porcí remove add .250 gměkkého tvarohu170 mlzakysané smetany mořská sůl4 lžičkycitronové šťávy1 lžičkaolivového oleje1 hrst pažitky, popence anebo ředkviček, nakrájených najemno + k podáváníPřipravte si
1Tvaroh, zakysanou smetanu, sůl, citronovou šťávu a olivový olej promíchejte dohladka, přidejte bylinky anebo ředkvičky a nechte chvilku v lednici uležet.2Mažte na čerstvý chléb, můžete ozdobit čímkoliv jedlým ze zahrádky.3TIP: Popenec obecný roste hojně v zahrádkách, má nahořklou chuť a mimo jiných léčivých účinků podporuje chuť k jídlu.
access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bombajský bramborový salátKategorieSalátPřílohyVegetariánské
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramboráky s houbamiKategorieVegetariánskéHlavní chody
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborová frittata s jarní cibulkouKategorieHlavní chodyVegetariánské
access_time85 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborový věnec s bylinkamiKategorieSvačinyPředkrmVegetariánské
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Brambory zapečené s celeremKategorieVegetariánskéHlavní chodyKonec plýtvání
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bylinková omeletaKategorieVegetariánskéHlavní chody
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Červená čočka a kariKategorieVegetariánskéPřílohy
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Český bramborový salátKategoriePřílohySalátVegetariánské
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cizrnové kuličkyKategorieVegetariánskéPředkrmSvačiny
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cuketové placičky s hráškem a dipemKategorieHlavní chodyVegetariánské