Počet porcí remove add .4 kuřecí prsa2 lžíce másla4 stroužky česneku, drcené2 hrsti čerstvého špenátu80 gnivy200 gplátků slaninyPřipravte si
1Omyjte, osušte a očistěte kuřecí prsa. Uprostřed nařízněte kapsu, kterou vytřete máslem a česnekem. 2Pak vložte malou hrst špenátu a plátek nivy. Naplněná prsa omotejte plátky slaniny, aby náplň nevytekla. 3Prsa pak opečte na grilu.
access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Americké palačinkyKategorieHlavní chodyZákusky
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramboráky s houbamiKategorieVegetariánskéHlavní chody
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborová frittata s jarní cibulkouKategorieHlavní chodyVegetariánské
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborová lepenice se slaninouKategorieHlavní chodyKonec plýtvání
access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborová litina s houbami a sušenými švestkamiKategorieMartin ŠkodaKonec plýtváníHlavní chody
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Brambory zapečené s celeremKategorieVegetariánskéHlavní chodyKonec plýtvání
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burger s koprovou pomazánkouKategorieHlavní chody
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Buřtguláš bez moukyKategorieHlavní chodyMartin Škoda
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bylinková omeletaKategorieVegetariánskéHlavní chody
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Čevapčiči s ajvaremKategorieHlavní chody