Počet porcí remove add .500 gmrkve neobyčejné kousky1 lžícekukuřičné strouhanky + pepř1 lžícerostlinného oleje hrstka čerstvého tymiánu, nakrájená najemno sůlPřipravte si
1Troubu předehřejte na 180 °C.2Očištěnou mrkev nakrájejte na hranolky asi 1 cm silné a obalte je zlehka v kukuřičné mouce smíchané se špetkou pepře.3Rozprostřete je na plech vyložený pečicím papírem, zakápněte olejem a pečte 40–45 minut, v polovině pečení je obraťte.4Tymián smíchejte se špetkou soli a hotové hranolky posypte.
access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bombajský bramborový salátKategorieSalátPřílohyVegetariánské
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Červená čočka a kariKategorieVegetariánskéPřílohy
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Český bramborový salátKategoriePřílohySalátVegetariánské
access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Jablečné čatníKategoriePřílohyomáčkyMartin Škoda
access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Karamelizované pečené zelíKategoriePřílohyVegetariánské
access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Kořeněný švestkový kompotKategorieSladkéPřílohy
access_time15 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Kuskusový salátKategorieSalátPřílohy
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Nakládané bílé zelíKategoriePřílohy
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Nakládané červené zelí s křenemKategoriePřílohySalát