Počet porcí remove add .Na oregánovou sůl hrst oreganových lístků2 lžíce vločkové soliNa brambory1.6 kgbrambor, oloupaných125 gmásla, rozpuštěného50 gvepřového sádla, rozpuštěného sůl a pepřPřipravte si
1Předehřejte troubu na 200 °C. Brambory nakrájejte na tenké plátky na mandolíně nebo struhadle, promíchejte je s máslem a sádlem, osolte a opepřete.2Plátky brambor naskládejte nastojato do pekáčku. Pečte 1 hodinu a 15 minut dozlatova.3Oregano s 1 lžící soli zpracujte v robotu několika pulzy. Dejte do misky a smíchejte se zbývající solí. Před podáváním brambory solí posypte.
access_time35 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bombajský bramborový salátKategorieSalátPřílohyVegetariánské
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramboráky s houbamiKategorieVegetariánskéHlavní chody
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborová frittata s jarní cibulkouKategorieHlavní chodyVegetariánské
access_time85 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bramborový věnec s bylinkamiKategorieSvačinyPředkrmVegetariánské
access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Brambory zapečené s celeremKategorieVegetariánskéHlavní chodyKonec plýtvání
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Bylinková omeletaKategorieVegetariánskéHlavní chody
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Červená čočka a kariKategorieVegetariánskéPřílohy
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Český bramborový salátKategoriePřílohySalátVegetariánské
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cizrnové kuličkyKategorieVegetariánskéPředkrmSvačiny
access_time25 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cuketové placičky s hráškem a dipemKategorieHlavní chodyVegetariánské