Počet porcí remove add .0.5 svazku čerstvého tymiánu hrst lískových oříšků450 gpečených červených paprik, slitých2 stroužky česneku hrst sýru Grana Padano, nastrouhaného sůl a pepř olivový olejPřipravte si
1Otrhejte tymiánové lístky ze stonků a spolu s lískovými oříšky je chvilku restujte na pánvi.2Pak je spolu s paprikami a česnekem rozmixujte dohladka.3Vmíchejte sýr, osolte a opepřete a podle potřeby přilijte olivový olej. 4Pesto můžete jíst s těstovinami, namazané na chlebu i jako dip.
access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Jablečné čatníKategoriePřílohyomáčkyMartin Škoda
access_time20 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Křenová omáčka s karlovarským knedlíkemKategorieHlavní chodyomáčky
access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Okurková omáčka s drbákyKategorieomáčkyHlavní chodyVegetariánské
access_time10 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Pesto z bršlice a medvědího česnekuKategorieomáčkyPřílohy
access_time15 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Rychlá houbová omáčka se zbylým pečeným kuřetemKategorieKonec plýtváníHlavní chodyomáčky